Kinesiologie en Coaching

Herkent u het volgende?

Slapeloze nachten, geen zin in een nieuwe (werk)dag, te veel eten of snoepen, geen energie, altijd moe, lusteloos, prikkelbaar, spanningen in je relatie met je partner, met je kinderen, met collega’s, te veel hooi op je vork nemen en niet meer weten hoe je 'nee' moet zeggen, etc.? 

Soms is het heilzaam om eens een paar dagen achtereen te bezinnen op jezelf, je leven, je werk.

Hoe sta je erin, wat wil je bereiken, waar loop je in vast, wat is nu echt wezenlijk belangrijk voor jezelf?

Vragen die aan de orde komen in een meerdaags verblijf op boerderij De Brem bij De Rozenquartz.

In minimaal 3 en maximaal 5 doordeweekse dagen is er tijd om elke dag in balans gebracht te worden met behulp van privé kinesiologische consulten en coachingsgesprekken. Door de intensiteit van het verblijf kom je verder en dieper in balans dan ooit te voren! 

De combinatie met de rust van deze plek, de tijd voor stilte, aandacht voor jezelf, de natuur en lekker elke avond geheel verzorgd uit eten in restaurant de Luifel is fantastisch. Je kunt wandelen, fietsen, mountainbiken, tuinieren, dieren verzorgen, maar ook gewoon niets doen, lezen, luisteren naar de stilte van de omgeving en de geluiden van de omringende natuur. 

Er zijn drie tweepersoonsslaapkamers met eigen sanitair. Je kunt met of zonder partner verblijven op basis van vol pension.

Aankomst vanaf 11u 's morgens en vertrek vanaf 15u 's middags. In principe aankomst op maandag, vertrek op zijn vroegst op woensdag en uitloop mogelijk naar donderdag en vrijdag indien nodig.

Prijzen per persoon:

€ 105,- per consult per dag van minimaal 1,5 uur (wordt door de meeste ziektekostenverzekeraars vergoed), daarnaast:

€ 200,- voor een 3 daags verblijf

€ 290,- voor een 4 daags verblijf

€ 380,- voor een 5 daags verblijf

Informatie

Voor meer gedetailleerde informatie, een voorlopig programma of reserveringen:

0573-452845 of lilian.beeks@derozenquartz.nl